Българският
Сватбен
Портал

Обърнете се към прекрасната ни колекция с ценни съвети и информация, за да научите всички тайни за организацията на перфектната сватба!

Актуални сватбени прически и няколко ценни съветаБулчинска прическа

 

Актуалните към днешна дата булчински прически са естествено изглеждащите - както в къдриците, така и в цветовете. Освен кестенявите и шоколадовите, русите нюанси също не са демоде (от златисто до пепеляво с медни оттенъци). Кичурите (в два или дори три цвята) все още не слизат от световния моден подиум.

 

Избрали сте ефирна и романтична булчинска рокля? В такъв склучай идеалното предложение за вас би била пусната коса, като може да добавите за украса тиара или разпръснати малки цветчета, фибички с камъчета или перли.

 

Ограничения и правила за сватбената прическа – няма! Условието е да бъде красива и издържана, да допълва цялостната визия на събитието.

 

Сватбена прическа за младоженеца

 

Най-добре е младоженецът да се подстриже една седмица преди сватбата. Независимо от дължината и формата на косата тя може да бъде моделирана. За целта се използва стилизиращ продукт като лак, пяна, гел или вакса.

 

Родители и шаферки

 

Повечето майки на младоженци препочитат да посетят любимия си фризьор за едно “издухване със сешоар”. Желателно е да наблегнат на стилната прическа, която да подчертае подстрижката, ако тя е интересна и добре направена.

 

Както големите шаферки, така и кумата разполагат с голямо разнообразие от интересни прически. Единственото, с което трябва да се съобразят, освен със стила на роклите си, е прическата на булката. Не бива да “засенчат” булчинската прическа!