Българският
Сватбен
Портал

Обърнете се към прекрасната ни колекция с ценни съвети и информация, за да научите всички тайни за организацията на перфектната сватба!

Пробната прическаПробна прическа на булка

 

Всяка дама иска да изпипа детайлите около предстоящото си сватбено тържество и да изглежда безупречно, защото булката е в центъра на събитието!

 

Пробната прическа е нещо високо препоръчвано не само от нас, но и от повечето булки по света, защото ви дава яснота дали наистина дълго мечтаната прическа би ви отивала или тъкмо напротив. Това ще даде възможност на фризьора да прецени дали има по-добър вариант за вашата коса и да обсъдите заедно неговите предложения. В повечето случаи показаната снимка на модел и това, което може да се моделира с вашата коса не отговаря на реалността.

 

Има дами, които предпочитат да се доверят изцяло на своя фризьор и да оставят момента на изненадата за „големия ден“. Разбира се, всеки има право да вземе това решение за себе си.

 

Не омаловажавайте обаче, момента с боядисването на косата. Това трябва да направите минимум 2-3 дни преди сватбата. Задължително се посъветвайте с професионален коафьор, особено ако обмисляте тотална смяна на цвета! По този начин ще избегнете неприятни изненади.


Все пак, най-важното си остава да бъдете свежа и в прекрасно настроение на своя сватбен ден!