Българският
Сватбен
Портал

Обърнете се към прекрасната ни колекция с ценни съвети и информация, за да научите всички тайни за организацията на перфектната сватба!

ГримПробен булчински грим  - устни

 

Това е вашият ден и бъдете сигурни, че не сте единствената булка, която иска да изглежда перфектно. Всяка една си мечтае как ще бъде най-прекрасната и всички ще ѝ се възхищават. Няма нищо срамно в това, тъкмо напротив! Така трябва да бъде, защото вие сте най-важната дама на тържеството и заслужавате това внимание, с което ви удостояват всички гости!

 

Формулата, с която ще постигнете този резултат се нарича грим. Подчертайте красивите си черти и прикрийте малките недостатъци, като се постараете да не приемате образа на друг човек, все пак младоженецът трябва да ви познае!

 

За да изглеждате красива през цялото време, през което тече тържеството гримът ви трябва да запази първоначалния си вид. Това може да се постигне без никакъв проблем, но за целта ще имате нужда от професионалист. Един такъв гримьор ще се погрижи безупречният ви външен вид да остане траен.

 

Ако имате шаферки е добре да бъдете гримирани, ако не по същия начин, то поне в един стил. В случай, че те са в еднакви или много подобни рокли се постарайте вида и основният цвят на грима също да бъдат подобни. По този начин ще създадете по-красив цялостен ефект.

 

Булчински пробен грим

 

Както при прическата, така и при грима е добре да се направи пробен такъв. След като уточните с професионалния гримьор сватбения грим не бързайте да го изтриете - останете с него. Така ще имате възможност да разберете колко ще издържи и дали наистина ви харесва.

 

Ако нямате перфектните мечтани мигли, не се тревожете! Помислете за изкусителни изкуствени мигли, които напълно да завършат вашата визия. Имайте предвид че, когато се използват качествени мигли и се поставят правилно те изглеждат наистина зашеметяващо.

 

Обърнете внимание и на своите вежди. Ако не харесвате формата им сега е времето да направите крачка към тяхната промяна. За целта можете да се обърнете към козметик, който ще се погрижи за вас и ще оформи веждите в желания вид до деня на сватбата, а защо не и занапред?

 

Съвет: Внимавайте със солариума – не прекалявайте и се постарайте тена на тялото ви да съвпада с този на лицето. По този начин безспорно ще имате безупречен вид.

 

Насладете се максимално на подготовката за големия ден и позволете да бъдете глезени! Не всеки ден сте принцеса, в центъра на вниманието на толкова много хора!